Slotbijeenkomst NWO-programma

Slotbijeenkomst NWO-programma kwaliteit van leven en gezondheid

Op 6 juni 2019 vond de NWO/ ZonMw slotbijeenkomst van het NWO onderzoeksprogramma ‘Kwaliteit van Leven en Gezondheid’ plaats. Het impactonderzoek is een van de zes projecten die deel uitmaken van dit onderzoeksprogramma. Tijdens deze bijeenkomst bespraken ruim honderd onderzoekers en vertegenwoordigers van de praktijk over de resultaten van het onderzoeksprogramma. Tijdens de slotbijeenkomst presenteerde het Impact onderzoek zich aan de hand van een poster en een filmpje. 

Posterpresentatie

Onze resultaten werden gepresenteerd aan de hand van een postersessie. Hierbij konden aanwezigen vragen stellen over de onderzoeksresultaten en de mogelijkheden om die in de praktijk toe te passen.  Een pdf van de poster kunt u downloaden via deze link.

Onderzoeker Tom Oreel tijdens de postersessie

 

 

Filmpje 

Het Impact onderzoek werd gepresenteerd aan de hand van een filmpje. In dit filmpje geeft Iris Hartog een korte introductie over een deel van het Impact onderzoek.

Policy brief 

Op basis van de resultaten en bevindingen van het onderzoeksprogramma is vanuit het overkoepelende project een Policy brief opgesteld. Prof. dr. Jet Bussemaker (Universiteit Leiden/LUMC, voorzitter Raad voor Volksgezondheid en Samenleving) nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Prof dr. Martin van Hees overhandigt prof. dr. Jet Bussemaker het eerste exemplaar van de policy brief.

 

Meer lezen?

Voor meer informatie kunt u via deze link naar de website van de slotbijeenkomst. Hier kunt u onder andere de gehele policy brief downloaden en meer lezen over de andere onderzoeksprojecten van het onderzoeksprogramma.